לגעת באוכל - מתכונים

פסטה/ספגטי ברוטב עגבניות פיקנטי

מרכיבים:

הכנת הפסטה:

מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. שוטפים ומסננים.

הכנת הרוטב:

  1. מחממים את מעט השמן בסיר ומזהיבים היטב את הבצל. מוסיפים את השום עד להזהבה. מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, 2 קופסאות של רוטב עגבניות, מלח ,פלפל אורגנו ואת הפפריקה החריפה. CIAO.
  2. בינתיים כשהרוטב מתבשל ניתן להוסיף זיתים ירוקים/פלפלים חריפים או פטריות
  3. ניתן להוסיף עוד מים או עוד רסק עגבניות אם יש צורך. מכסים ומבשלים על אש גבוהה כ-3 דקות
  4. מעבירים את הסיר ללהבה הכי נמוכה ומוסיפים את הספגטי לסיר. בוחשים היטב באופן שכל הספגטי יכוסה ברוטב. מכסים ומשאירים את הסיר על הלהבה הנמוכה למשך כמה דקות כדי שהספגטי יספוג היטב את הטעמים.


אסאדו ברוטב רימונים

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. חוצים או חותכים ל- רבעים את הירקות רצוי לחתוך ולהשאיר את הירקות בגדול גדול עקב זמן הבישול הארוך.
  2. לתבל ולהניח ברוסטר .
  3. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
  4. מניחים את שרשראות האסאדו על הירקות ומתבלים בנדיבות בכל חומרי התיבול.
  5. מכסים בנייר אפייה ומעל נייר כסף.
  6. אופים בתנור כ- 3 שעות .
  7. מסירים את הכיסוי.
  8. מושחים בסירופ רימונים ומשחימים מעט אם יש צורך - כרבע שעה.

אופן הגשה :

  1. מניחים את הירקות בתבנית ההגשה.
  2. פורסים את שרשראות האסאדו למנות ומניחים מעל הירקות